Török Anna

Hallgass a megérzéseidre és az univerzum támogatni fog!

2021.01.11 – ez volt az a nap amikor elindult, mondhatni felszállt a Makeup Airline. Akkor még nem tudtam mi vár rám, mibe vágok bele, de minden perce kincset ér és számomra ez valóban egy utazás, egy élmény, amiért végtelenül hálás vagyok.

Egy-egy smink mögött megannyi érzelem és emlék lakozik és ahhoz, hogy egy olyan smink születhessen, amelyben magabiztosak lehetünk és szárnyalhatunk, elengedhetetlen egy magas szintű bizalom a sminkes és a vendég között. Olyan bizalom, mint a repülő kapitánya és annak utasai között.

Ebből a gondolatból született meg a MAKEUP AIRLINE, ami valóban elrepít, magával ragad és egy utazásra invitál a sminkelés és a szépségápolás különleges és varázslatos világába.

Egy igazi Beauty közösség részese lehetsz

A Makeup Airline nem csak rólam szól, hanem RÓLAD és arról a több mint 100.000 csodálatos beauty rajongóról, akik úgy döntöttek, hogy csatlakoznak ehhez a szuper közösséghez. Nem lehetek elég hálás azért, hogy nap, mint nap több ezren nézik az online tartalmain, azért a rengeteg pozitív visszajelzésért, amit kapok és a számtalan életre szóló lehetőségért, amit a Makeup Airline adott nekem.

Csatlakozz te is a Makeup Airline közösséghez!

Török Anna

Szia, Török Anna vagyok, a MAKEUP AIRLINE kapitánya

Tisztán emlékszem, amikor 15 évesen anyukám elvitt életem első sminktanácsadására. Ekkor fedeztem fel úgy igazán a smink világát és mondanom sem kell, hogy szerelem volt első ecsetvonásra.

Időközben a bőrápolás is belopta magát a szívembe és ekkor vált a természetes smink, a ragyogó bőrkép és a belső szépség kiemelése a szenvedélyemmé.