Makeup Airline menyasszonyi smink

Életed felejthetetlen napján a legszebb arcodat mutathasd

Az esküvő több mint egy esemény: ez a szeretet, az öröm és az összetartozás megünneplése. Az én feladatom, hogy ezen a különleges napon a legszebb arcodat mutathasd, kívül-belül ragyogj és a sminked tartóssága miatt, biztosan ne kelljen aggódnod.

A menyasszonyi smink számomra nem csak munka, hanem szenvedély és szerelem. Nincs ahhoz fogható érzés, amikor az elkészült sminket először pillantja meg az ara… az a mosoly, a csillogó szempár, az az igazi, őszinte, pozitív visszaigazolás, az ok, amiért csinálom.

Az én menyasszonyaim elsősorban a természetes megjelenést keresik. Nem akarnak másnak tűnni, nem akarnak maszkos, nehéz sminket, hanem saját magukból szeretnék kihozni a legtöbbet, a legjobb formájukat és egy olyan sminkre vágynak, amely a személyiségüket tükrözi. Én pedig pontosan ebben vagyok a legjobb!

Így készül el a tökéletes menyasszonyi sminked

Az esküvői sminktervezési folyamatunk a próbasminkkel kezdődik. Itt minden részletet alaposan átbeszélünk és egyeztetünk, beleértve a dekoráció és a menyasszonyi csokor színét, az esküvő stílusát, és a mindennapi bőrápolási és sminkelési rutinod. Ez a lépés biztosítja, hogy a smink tökéletesen harmonizáljon a Nagy nap minden egyes elemével.

A próbasminket a budapesti stúdiómban készítem el számodra, ahol együtt megalkotjuk a tökéletes megjelenést, kipróbálunk különböző erősségeket és színeket, hogy életre keltsük azt a sminket, amiről kislánykorod óta álmodtál.

Örömmel segítek az esküvő beauty menetrendjének az összeállításában is, hogy mindenki pontosan kész legyen amikorra kész kell lennie, ne legyen csúszás, idegeskedés, és teljes mértékben át tudd magad adni a Nagy nap varázslatának.

Az esküvő napján örömmel állok rendelkezésedre helyszíni kiszállással is, hogy elkészítsem a tökéletes menyasszonyi sminked.

A próbasmink és a menyasszonyi smink is tartalmazza a műszempillát, amelyet minden arának nagyon szoktam javasolni, mivel egy gyönyőrű, hangsúlyos tekintet kölcsönös. Ne aggódj, ha még sosem viseltél műszempillát, rengeteg lehetőség közül tudunk választani, akár csak egy visszafogott, láthatatlan tincses pillát szeretnél, akár egy drámai soros fazont választanál.

Az esküvő napján minden menyasszonyom kap tőlem egy úgynevezett touch up kit-et, amellyel a nap folyamán szükség szerint fel tudod frissíteni a rúzsod, vagy lepúderezni a bőröd.

A menyasszonyi sminkcsomag részeként családtagjaidnak és barátaidnak is örömmel elkészítem a sminkjét, így biztosan mindannyian ragyogni fogtok a bevonulástól, a díszvacsorán át, egészen a hajnalig tartó mulatságig.

Török Anna sminkes
Török Anna sminkes

Menyasszonyi smink

csomag
50.000 Ft
 • Próbasmink
 • Beauty menetrend összeállítása
 • Menyasszonyi smink a nagy napon
 • Touck up kit
 • Vőlegény “smink”, bőrkorrekció
 • + 1 fő sminkje a nagy napom
  (pl. örömanya, tanú, koszorúslány)
 • Fizetés két részletben:
  - 25.000 Ft a próbasmink alkalmával
  - 25.000 Ft az esküvő napján

Menyasszonyi smink válogatás

Gyakran ismételt kérdések

A próbasmink a menyasszonyi smink főpróbája. Ruhapróbára is elmész nemigaz? Akkor miért pont a “sminkpróbát” hagynád ki? A próbasmink lehetőséget ad arra, hogy megismerjem a személyiséged, az esküvő minden részletét és így a lehető legtökéletesebb smink születhessen meg, amelyben magabiztos lehetsz a Nagy napon.

A próbasmink általában 2 órát vesz igénybe, míg a menyasszonyi smink az esküvő napján 1,5 óra.

A vőlegény sminket nem úgy kell elképzelni, mint egy színházi vagy TV-s férfi sminket. Itt igazából a bőrtökéletesítésen van a hangsúly. A fő cél eltüntetni a bőrhibákat, a cserepes ajkakat, a sötét karikákat, a pirosságot, mattítani és egy üde végeredményt kölcsönözni. Nem kell félni, nem lesz észrevehető, hogy smink van a vőlegényen, sőt, mindenki azt fogja kérdezni, hogy mitől néz ki ilyen jól.

Igen, közösen kiválasztjuk, hogy a tincses, feles vagy teljes soros műszempilla illene legjobban a sminkedhez és ez kerül felhelyezésre.

Igen. A kiszállási díjat minden esetben egyedi árajánlat útján határozom meg, az esküvő helyszíne, valamint km díj alapján.

Ez egy olyan apró neszesszer, amely tartalmaz egy mini kiszerelést a menyasszonyi sminkhez használt rúzsból, alapozóból és púderből, blotting paper-t, fültisztító pálcikát, vattakorongot és minden olyan eszközt, amelyekkel a nagy nap során lehetőség van felfrissíteni a sminket szükség szerint.

Igen. A menyasszonyi smink csomag összesen három fő sminkjét tartalmazza, azonban ezen felül is örömmel készítek sminkeket egyedi árajánlat alapján.