Török Anna

Sminkelni bárki tud egy kis iránymutatással

Hiszem, hogy sminkelni bárki tud! Csak egy kis iránymutatás kell hozzá.

A sminktanácsadás egy teljesmértékben személyre szabott élmény, ahol megtanulhatod, hogyan emeld ki a saját szépségedet a legprofesszionálisabb módon. Ez az idő 100%-ban rólad szól! Nem csak a nappali és az alkalmi smink fortélyait sajátítod el, hanem olyan bőrápolási és szépségápolási tippeket is adok, amelyeket a mindennapokban is könnyedén alkalmazhatsz.

Ez a tökéletes alkalom arra, hogy megismerd és szabadjára engedd a saját sminkstílusodat, én pedig örömmel segítek, hogy a lehető legjobb eredményt érd el. Várlak szeretettel, hogy együtt fedezzük fel a szépségápolás világának minden titkát!

Így zajlik a sminktanácsadás

Kérlek, hozd magaddal a neszesszered, benne a kedvenc bőrápolási és sminktermékeiddel, amelyeket rendszeresen használsz. Az oktatás első részében közösen átnézzük ezeket a termékeket és megbeszéljük, hogy mivel lehetne még kiegészíteni, vagy melyek azok, amelyekre valójában nincs szükséged.

Mindezt természetesen a bőrtípusod, színvilágod, tónusaid, szem- és arcformád alapján, valamint mindig figyelembe veszem az életstílusodat és az igényeidet is. Hiszen, ha csak öt perced van reggel elkészülni, akkor merőben más lesz az eszköztárad, mint annak, akinek órák állnak rendelkezésére.

Ezután rátérünk a sminkelésre. Az arcod egyik felét én sminkelem, a másikat pedig te magad. Lépésről-lépésre haladunk, mindenben segítek, fogom a kezed, nem csak mondom, hanem mutatom is, hogy mit és hogy csinálj. Hidd el, addig nem engedlek haza, amíg nem érzem azt, hogy otthon is magabiztosan el tudod készíteni a számodra tökéletes sminket!

Minden sminktanácsadás résztvevő kap tőlem egy személyre szóló összefoglalót, melyet egy héten belül küldök ki. Ebben szerepel minden fontos információ, amiről a tanácsadás során beszéltünk, a konkrét termék- és ecsetjavaslatok listája, valamint azok a legfontosabb tudnivalók, amiket tarts szem előtt, amikor leülsz a sminkes asztalodhoz alkotni.

Helyszín: Budapest, XIII. Kerület
Időtartam: 3 óra
Egyéni sminktanácsadás: 30.000 Ft
Páros sminktanácsadás: 50.000 Ft

Török Anna sminkes

Ismersz más beauty rajongót, akit szintén érdekelne a sminktanácsadás?

Gyertek el együtt! A páros sminktanácsadás egy szuper csajos program legjobb barátnőknek vagy anya-lánya párosoknak. Az egyéni sminktanácsadás minden részében részesültök mindketten, azonban kedvezményes áron.

Makeup Airline menyasszonyi smink

Liner & Lashes workshop

Ez egy szuper izgalmas smink workshop, amelynek során megtanulhatod, hogyan készítsd el magadnak a szemformádhoz illő tökéletes tusvonalat és helyezz fel műszempillát. Ezzel a két lépéssel ragyogóan szép megjelenést érhetsz el és garantáltan olyan magabiztos leszel, hogy a következő állomás akár a vörös szőnyeg.

Ha elsőként szeretnél értesülni a következő időpontokról és részletekről, akkor iratkozz fel a várólistára.

“No-Makeup” Makeup workshop

Ezen a workshopon megtanítom, hogyan hozd ki a legjobbat magadból anélkül, hogy órákat töltenél a tükör előtt vagy túlzásba vinnéd a sminket. A „No-Makeup Makeup” az a mágia, amely friss, élettel teli megjelenést varázsol, mintha csak most ébredtél volna egy hollywoodi filmben.

Ez egy igazi szépítő smink, ami kiemeli a természetes szépséged, de még Sherlock sem tudná megmondani, hogy sminket viselsz. A bőrelőkészítés és a tökéletes bőrkép mellett fókuszban van a megfelelő alapozó szín kiválasztása, bőrhibák és sötét karikák elfedése láthatatlan módon, illetve a krémes termékek használatának megismerése.

Ha elsőként szeretnél értesülni a következő időpontokról és részletekről, akkor iratkozz fel a várólistára.

Makeup Airline alkalmi smink

Gyakran ismételt kérdések

A sminktanácsadás a budapesti sminkes stúdiómban történik.
1133 Budapest, Bessenyei utca 8-10.

A sminktanácsadás általában 2,5-3 óra időintervallumot ölel fel.

Kérlek hozd magaddal a neszesszered, benne azokkal a smink és bőrápolási termékekkel, amelyeket nap, mint nap használsz. Bátran hozd magaddal a sminkecseteidet is!

Persze! Őszintén hiszem, hogy sminkelni bárki meg tud tanulni, a megfelelő iránymutatással. Nem kell izgulnod, akkor sem, ha még csak most ismerkedsz a szépségápolás világával, örömmel leszek az idegenvezetőd.

Igen, a sminktanácsadások teljesen egyénileg, személyre szabottan zajlanak. Ha azonban ketten szeretnétek jönni, akár a legjobb barátnőddel, testvéreddel vagy anyukáddal, akkor van lehetőség páros sminktanácsadásra is bejelentkezni.

Természetesen! Ha szeretteidet lepnéd meg egy felejthetetlen beauty élménnyel, akkor a Makeup Airline Beauty Box tökéletes ajándék lesz.