Így érkezz a próbasminkre!

Picture of Török Anna

Török Anna

Blog menyasszonyoknak

A próbasmink egy egyedülálló lehetőség arra, hogy még a NAGY NAP előtt kipróbáld a neked tetsző színeket, textúrákat és közösen felfedezzük mi lesz a számodra tökéletes megjelenés, amelyben önmagad lehetsz, magabiztosnak és gyönyörűnek érezheted magad.

Van egy-két dolog azonban, amire érdemes odafigyelni, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki ebből az alkalomból és siker garantált lehessen.

A ruha, amiben jössz

Az a legjobb, ha olyan ruhában, felsőben érkezel, ami színben és szabásban megegyezik a menyasszonyi ruháddal. Az összhatás érdekében ez nagyon fontos, hogy pontosan úgy lássuk a sminket, amilyen az esküvő napján lesz.

Ékszerek és frizura

Akkor lesz tökéletes a smink, ha harmóniában van a kiegészítőkkel. Ha teheted, olyan színű ékszerekben érkezz, amilyen a nagy napon is lesz rajtad, valamint a hajadat is próbáld úgy viselni, ahogy akkor lesz. Ez mind-mind abban segít, hogy a lehető legjobban el tudd képzelni, hogy milyen lesz az összkép az esküvő napján.

Dekoráció és csokor

Ha már tudod, hogy milyen lesz a dekoráció, illetve a menyasszonyi csokor színvilága, akkor érdemes ezekről is hozni képeket. A menyasszonyi smink nem kifejezetten színes, de nagyon szépen bele lehet csempészni egy-egy árnyalatot, akár a csillogós vagy matt színek terén, a pirosítóval vagy a rúzs színével.

Mondd el a véleményed

Ez az alkalom azért van, hogy kísérletezzünk és ha kell változtassunk. Bátran mondd el, hogy mi az ami tetszik, mi az, ami legyen esetleg erősebb vagy visszafogottabb, sőt, arra is van lehetőség, hogy ha szívesen kipróbálnál egy másik színt. A próbasmink lényege, hogy megtaláljuk a számodra tökéletes menyasszonyi sminkrutint. Rólad szól!

Foglald le időben a dátumot!

Ha már megvan a dátum, fontos, hogy időben jelentkezz be, nehogy egy másik menyasszony ugyanarra az időpontra jelentkezzen be. Keress bizalommal és megbeszéljük a részleteket!

Ha tetszett oszd meg egy ismerősőddel:

Hasonló blogbejegyzések

Blog menyasszonyoknak

Így érkezz a próbasminkre!

A próbasmink egy egyedülálló lehetőség arra, hogy még a NAGY NAP előtt kipróbáld a neked tetsző színeket, textúrákat és közösen felfedezzük mi lesz a számodra tökéletes megjelenés, amelyben önmagad lehetsz,

Tovább olvasom »
Blog termékajánlások

Alapozók, amiket imádni fogsz

Ebben a cikkben a kedvenc alapozóim listáját gyűjtöttem össze különböző bőrtípusokra és árkategóriákban.*Az egyes termékekhez affiliate linkeket is találsz. Giorgio Armani Power Fabric Foundation bőrtípus: kombinált, zsírosárkategória: $$$ Ha magas

Tovább olvasom »
Blog menyasszonyoknak

Menyasszonyi KALAUZ

Az esküvő az egyik legfontosabb nap egy szerelmes pár életében. Sok nő már kislány kora óta álmodozik a tökéletes napról és annak minden részletéről. Milyen lesz a ruha, a helyszín,

Tovább olvasom »