Menyasszonyi KALAUZ

Picture of Török Anna

Török Anna

Blog menyasszonyoknak

Az esküvő az egyik legfontosabb nap egy szerelmes pár életében. Sok nő már kislány kora óta álmodozik a tökéletes napról és annak minden részletéről. Milyen lesz a ruha, a helyszín, a frizura és természetesen a smink. Annak érdekében, hogy minden biztosan úgy legyen, ahogyan azt megálmodtam, íme néhány tipp, amelyek biztosan megkönnyítik a nagy naphoz vezető utat.

A tökéletes menyasszonyi smink titka

A menyasszonyi sminkek egyik legfontosabb jellemzője a hosszantartóság. Gondoljunk csak bele, a sminknek ki kell bírnia a családi öleléseket, az örömteli könnycseppeket, a meghitt szertartást és a hajnalig tartó mulatságot is. Ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha minden termék ezt a szent célt támogatja. Tartósság, vízálló termékek, csókálló és elkenődés mentes formulák – ez a tökéletes menyasszonyi smink titka.

Kell nekem a próbasmink?

A menyasszonyi próbasmink egy tökéletes alkalom arra, hogy lásd, hogyan is fog kinézni a smink, amit elképzeltél az esküvő napján. Akkor is ajánlott a próbasmink, ha csak egy visszafogott sminket szeretnél, hiszen ekkor lehetőség van különböző színek, textúrák és erősségek kipróbálására is. Ez az alkalom arról szól, hogy közösen megtaláljuk mi az a megjelenés, amelyben gyönyörűnek érezheted magad a nagy napon.

Vőlegény smink, avagy bőrtökéletesítés férfiaknak is

A vőlegény sminket nem úgy kell elképzelni, mint egy színházi vagy TV-s férfi sminket. Itt igazából a bőrtökéletesítésen van a hangsúly. A fő cél eltüntetni a bőrhibákat, a cserepes ajkakat, a sötét karikákat, a pirosságot, mattítani és egy üde végeredményt kölcsönözni. Nem kell félni, nem lesz észrevehető, hogy smink van a vőlegényen, sőt, mindenki azt fogja kérdezni, hogy mitől néz ki ilyen jól.

Így keress sminkest

Ha már megvan az időpont, érdemes minél hamarabb lefoglalni a sminkest, nehogy egy másik menyasszony is ugyanarra a napra jelentkezzen be. A foglaláskor mindenképp írd meg a pontos dátumot, helyszínt, elérhetőséget, illetve nagyon hasznos ha csatolsz inspirációs képet, vagy a csokor, dekoráció színpalettáját. Érdemes azt is átgondolni, hogy a menyasszonyon kívül szeretne-e más hozzátartozó is sminket (örömanya, koszorúslány, stb.) és amennyiben igen, ez hány főt érint.

Ha tetszett oszd meg egy ismerősőddel:

Hasonló blogbejegyzések

Blog menyasszonyoknak

Így érkezz a próbasminkre!

A próbasmink egy egyedülálló lehetőség arra, hogy még a NAGY NAP előtt kipróbáld a neked tetsző színeket, textúrákat és közösen felfedezzük mi lesz a számodra tökéletes megjelenés, amelyben önmagad lehetsz,

Tovább olvasom »
Blog termékajánlások

Alapozók, amiket imádni fogsz

Ebben a cikkben a kedvenc alapozóim listáját gyűjtöttem össze különböző bőrtípusokra és árkategóriákban.*Az egyes termékekhez affiliate linkeket is találsz. Giorgio Armani Power Fabric Foundation bőrtípus: kombinált, zsírosárkategória: $$$ Ha magas

Tovább olvasom »
Blog menyasszonyoknak

Menyasszonyi KALAUZ

Az esküvő az egyik legfontosabb nap egy szerelmes pár életében. Sok nő már kislány kora óta álmodozik a tökéletes napról és annak minden részletéről. Milyen lesz a ruha, a helyszín,

Tovább olvasom »